Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι fans του Tony Hawk's Pro Skater είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι μετά τις πρόσφατες αναρτήσεις στα social media

*
Τα official social media accounts του Tony Hawk's Pro Skater έχουν αναζωπυρωθεί ενόψει της επερχόμενης 25ης επετείου της σειράς, κάτι που έχει ενθουσιάσει τους οπαδούς του παιχνιδιού.

Αρκετό ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός πως όλα τα screenshots που αναρτήθηκαν έχουν μια νέα ειδοποίηση περί πνευματικών δικαιωμάτων για το 2024, πράγμα που σημαίνει πως η Activision ανανέωσε πρόσφατα τα πνευματικά δικαιώματα της σειράς. Αν κρίνουμε από τα remakes του Pro Skater 1 και 2 που κυκλοφορήσαν ανανεωμένα πριν από λίγα χρόνια, οι fans πιστεύουν πως σειρά έχουν οι επανεκδόσεις του Pro Skater 3 και 4 οι οποίες δεν πραγματοποιήθηκαν μετά τη συγχώνευση της Vicarious Visions με την Activision Blizzard το 2022.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*