Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

“Οι εταιρείες εγκαταλείπουν γρήγορα τα live service games”, δηλώνει ο CEO της Digital Extremes

*
Ο CEO της Digital Extremes, Steve Sinclair δηλώνει ότι οι εταιρείες του κλάδου των video games θα πρέπει να δείχνουν περισσότερη εμπιστοσύνη στα live service projects, ακόμα και αν αυτά αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα κατά το λανσάρισμά τους. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο VGC, ο Sinclair εκφράζει τη λύπη του για την τάση μεγάλων εταιρειών στον χώρο των live services να εγκαταλείπουν τους τίτλους γρήγορα μετά από προβλήματα στο λανσάρισμά τους.

«Νομίζουν ότι η κυκλοφορία είναι make or break, και δεν είναι. Έχουν έναν οικονομικό τρόπο να είναι επίμονοι και δεν το κάνουν ποτέ», είπε ο Sinclair. «Κυκλοφορεί, δεν λειτουργεί και το πετάνε».


«Δεν είναι κρίμα όταν αφιερώνεις τόσα χρόνια από τη ζωή σου για να διαμορφώσεις αυτά τα συστήματα ή να χτίσεις τεχνολογία ή να χτίσεις την αρχή μιας κοινότητας, και επειδή το κόστος λειτουργίας είναι υψηλό, τρομάζεις όταν βλέπεις τους αριθμούς να πέφτουν και εσύ το βάζεις στα πόδια;».

"Το έχουμε δει αυτό με εκπληκτικές κυκλοφορίες που νομίζω ότι έχουν τεράστιες δυνατότητες και νομίζω ότι εγκαταλείπονται πολύ σύντομα." 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*