Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο YouTuber Dunkey ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Animal Well (trailer)

*
Ο διάσημος YouTuber Dunkey, ή αλλιώς Jason Gastrow ανακοίνωσε το πρώτο παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει η εταιρεία του, με την ονομασία Animal Well.

Ο Videogamedunkey ανακοίνωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο την δική του publishing εταιρεία, Bigmode με σκοπό να βοηθήσει αρκετά indie games να αποκτήσουν την προσοχή του κοινού. Το μεγάλο ξεκίνημα στην μέχρι τώρα πορεία της Bigmode γίνεται με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του νέου παιχνιδιού του Billy Basso, Animal Well που είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2022.

Σύμφωνα με την Bigmode, το Animal Well είναι ένα 2D metroidvania platformer με τους παίκτες να εξερευνούν ένα μυστήριο και μαγικό κόσμο, γεμάτο από όμορφα πλάσματα, αλλά και με κινδύνους που κρύβονται στο σκοτάδι.

Το Animal Well θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5 και PC, μέσω Steam.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*