Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Todd Howard εξηγεί τον λόγο που τα παιχνίδια της Bethesda είναι υπερβολικά μεγάλα (video)

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Todd Howard παραδέχτηκε ότι τα παιχνίδια της Bethesda είναι υπερβολικά μεγάλα, όμως εξήγησε και τον λόγο για τον οποίο συμβαίνει αυτό. Πολύ απλά επειδή το studio σπάνια «κόβει» περιεχόμενο.

«Συνήθως η δουλειά μου στα παιχνίδια είναι αυτή του director, λίγο σαν σκηνοθέτης ταινιών», είπε, «όπου συνδέεις όλα τα στοιχεία μαζί από την τέχνη, την κινηματογραφία, την τεχνολογία που οι μηχανικοί μας δημιουργούν για να ζωντανέψουν αυτοί οι κόσμοι».


«Και προφανώς, [υπάρχει] το σενάριο και το πλάνο των αποστολών και ο level designer, και υπάρχουν τόσα πολλά κομμάτια στα παιχνίδια μας που είμαι σε μια πραγματικά μοναδική θέση να συνεργαστώ με τόσους πολλούς καταπληκτικούς ανθρώπους και να τα συγκεντρώσω όλα αυτά».

Χαμογελώντας, στη συνέχεια πρόσθεσε: «Στην πραγματικότητα, κόψαμε πολύ λίγα από τα παιχνίδια μας στην Bethesda, γι' αυτό και τα παιχνίδια είναι τόσο απίστευτα μεγάλα».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*