Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Todd Howard δεν είναι σε θέση να μιλήσει για το επόμενο Fallout, παρόλο που η Bethesda έχει διάφορα στο μυαλό της

*
Η Bethesda “σχεδιάζει τα επόμενα projects” για το franchise του Fallout αλλά δεν είναι έτοιμη να μιλήσει γι’ αυτά.

Σε πρόσφατη συνέντευξη, ο Todd Howard ρωτήθηκε για το αν η Bethesda σκοπεύει να κυκλοφορήσει σύντομα νέο τίτλο Fallout, μιας και πέρασαν έξι χρόνια από το Fallout 76 και σχεδόν μια δεκαετία από την κυκλοφορία του Fallout 4. O ίδιος απάντησε πως “χρειάζονται τουλάχιστον πέντε χρόνια για να φτιάξει η Bethesda ένα παιχνίδι. Το studio έχει σχέδια για τις μελλοντικές προσθήκες της σειράς αλλά το Elder Scrolls 6 προηγείται, με αποτέλεσμα να μην είμαστε σε θέση να πούμε τίποτα περισσότερο”.


Οι προηγούμενες πληροφορίες που είδανε το φως της δημοσιότητας δόθηκαν από τον Emil Pagliarulo που δήλωσε πως “χρειαζόμαστε αρκετό χρόνο. Δεν ελπίζω να δούμε το Fallout 5 πριν από το 2030, ακόμη και αν ο Howard λέει το αντίθετο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*