Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο συνθέτης Akira Yamaoka έφτιαξε ξανά όλη τη μουσική για το Silent Hill 2 Remake

*
Ο Akira Yamaoka έχει συνδέσει το όνομά του με μερικά εξαιρετικά παιχνίδια στην πορεία των ετών και επιστρέφει και στο Silent Hill 2 Remake. Ο ίδιος ανέφερε σε ανάρτησή του στα social media πως έφτιαξε από την αρχή όλη τη μουσική για το game της Bloober Team, προσθέτοντας δε και μερικά νέα κομμάτια που ταιριάζουν περισσότερο στη σύγχρονη εποχή.

Το Silent Hill 2 Remake έρχεται στις 8 Οκτωβρίου και θα φέρει -όπως φαίνεται- και κομμάτια που δουλεύτηκαν ξανά μετά από 25 χρόνια. Ο ίδιος σημείωσε πως αυτή ήταν και μία από τις μεγαλύτερε προκλήσεις που είχε να αντιμετωπίσει στη ζωή του. Μένει να δούμε το τελικό αποτέλεσμα για το παιχνίδι, το οποίο έρχεται με πολλές υποσχέσεις, αλλά και αρκετά ερωτηματικά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*