Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Suda51 ονειρεύεται τη μεταφορά του Killer7 σε μοντέρνες κονσόλες

*
Ο ιδρυτής και CEO της Grasshopper Manufacture, Goichi Suda, γνωστός και ως Suda51, δηλώνει ότι θα ήθελε να κυκλοφορήσει το Killer7 για σύγχρονες κονσόλες. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2005 για το PS2 και το GameCube και πρωταγωνιστεί ο Harman Smith, ένας δολοφόνος καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι που έχει επτά διαφορετικές προσωπικότητες, τις οποίες μπορεί να υποδυθεί. Στο Killer7, που κυκλοφόρησε από την Capcom, o Suda συνεργάστηκε με τον Shinji Mikami και τον Hiroyuki Kobayashi. To 2018 ο τίτλος μεταφέρθηκε σε υπολογιστές.

Για το Killer7, η Capcom άναψε το πράσινο φως μόνο για τη μεταφορά του σε PC. Θα θέλαμε να το κυκλοφορήσουμε στις υπάρχουσες κονσόλες, αλλά για να το κάνουμε θα χρειαστούμε την άδεια της Capcom. Ελπίζω ότι μια μέρα θα το πραγματοποιήσουμε. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*