Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Randy Pitchford συγκρίνει τις αποτυχίες της Gearbox με τους The Beatles

*
Ο ιδρυτής της Gearbox, Randy Pitchford υπερασπίστηκε τις πρόσφατες αποτυχίες της εταιρείας, όπως η ταινία Borderlands και το DLC του Risk of Rain 2, συγκρίνοντας μάλιστα την εταιρεία με ένα από τα πλέον επιτυχημένα συγκροτήματα όλων των εποχών, τους The Beatles. Απαντώντας σε έναν χρήστη ο οποίος σχολίασε τις πρόσφατες αποφάσεις της Gearbox, ο Pitfchford απάντησε ότι θα συνεχίσει να δημιουργεί και έφερε στην κουβέντα το αγγλικό συγκρότημα.

"Εύχομαι να ήταν τα πάντα επιτυχημένα, αλλά δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Το μεγαλύτερο μουσικό συγκρότημα όλων των εποχών, οι The Beatles, είχαν ποσοστό επιτυχίας 25%”.


Ο Pitford συνέχισε λέγοντας πως είναι σίγουρος ότι κάθε τραγούδι που ηχογράφησαν είχε δημιουργηθεί με αγάπη και αφοσίωση στην τέχνη και την ποιότητα της δουλειάς τους. Συμπλήρωσε πως οι αγαπημένοι του καλλιτέχνες, ηθοποιοί και άνθρωποι του χώρου της ψυχαγωγίας έχουν κάνει όλοι πράγματα που δεν του αρέσουν και τόσο.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*