Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Phil Spencer προβλέπει όλο και μεγαλύτερη μείωση των platform exclusive τίτλων στο μέλλον

*
Σε νέα του συνέντευξη, ο Phil Spencer του Xbox δήλωσε πως θεωρεί αναμενόμενη τη μείωση platform exclusive τίτλων μέσα στα επόμενα χρόνια. Τη θεωρία αυτή στηρίζει στο γεγονός ότι παιχνίδια που κυκλοφόρησαν για πολλές διαφορετικές πλατφόρμες έκαναν μεγαλύτερο καλό στη βιομηχανία των videogames σε σχέση με τίτλους που ήταν αποκλειστικοί σε μόλις μια. Ως συνέπεια, τα παιχνίδια που θα είναι αποκλειστικά σε συγκεκριμένες κονσόλες θα είναι όλο και λιγότερα.

Συνεχίζοντας με τις δηλώσεις του ο Spencer υπενθύμισε πως η φιλοσοφία της Microsoft βρίσκει πολύ σημαντική τη δυνατότητα ενός παίκτη του Xbox να παίζει με κάποιον φίλο που έχει PlayStation και το αντίστροφο. Σχολίασε δε πως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε διάφορες εταιρείες που δε συμμερίζονται τις απόψεις του ίδιου και της εταιρείας του, όμως καθώς η βιομηχανία συνεχίζει να αναπτύσσεται, τα παραπάνω θα αποδειχθούν αληθή.

Το συγκεκριμένο θέμα παραμένει στην επικαιρότητα καθώς η Sony αντιδρά στην εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft, ενώ πολύς κόσμος πιθανολογεί ότι η σειρά Call of Duty θα μετατραπεί στο μέλλον σε Xbox exclusive. Πρόσφατα η Microsoft επανέλαβε πως δεν έχει σκοπό να προβεί σε τέτοιου είδους κίνηση και πως δεν είναι στα σχέδιά της η αφαίρεση περιεχομένου από τους παίκτες – εννοώντας κυρίως τη σειρά Call of Duty από τους παίκτες του PlayStation.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*