Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Michael Pachter δηλώνει έκπληκτός από τις εμπορικές επιδόσεις του EA Sports College Football 25

*
Ο αναλυτής της Wedbush Morgan, Michael Pachter δηλώνει έκπληκτός από τις εμπορικές επιδόσεις του EA Sports College Football 25. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Electronic Arts, περισσότεροι από 2,2 εκατομμύρια καταναλωτές αγόρασαν τη Deluxe Edition του παιχνιδιού η οποία κοστίζει $99,99 και προσφέρει πρόσβαση στον τίτλο νωρίτερα σε σχέση με τη Standard Edition. Σε αυτούς προστίθενται οι περισσότεροι από 600.000 που έπαιξαν εκμεταλλευόμενοι το προνόμιο που τους δίνει η συνδρομή στο EA Play.

Ο Pachter αναφέρει ότι αυτό το επίπεδο προσέλκυσης παικτών ξεπερνάει τα προηγούμενα college football games και αναθεωρεί τον αριθμό των εκτιμήσεών του για τις συνολικές πωλήσεις από το 1,5 εκατομμύριο κόπιες στις 3,5 εκατομμύρια.


Επίσης, σύμφωνα με το αναλυτή της Circana, Mat Piscatella, το EA Sports College Football ήταν τρίτο στις Η.Π.Α. όσον αφορά τον αριθμό των καθημερινών ενεργών παικτών σε Xbox Series X|S και τέταρτο στο PS5.

"Φαίνεται ότι ο EA Sports College Football 25 ίσως είναι αυτό που χρειάζεται η αγορά κονσολών σε αυτή τη γενιά”, έγραψε ο Piscatella. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*