Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Masahiro Sakurai νιώθει άσχημα που οι παίκτες ξοδεύουν ατέλειωτες ώρες παίζοντας Super Smash Bros. Ultimate – για καλό λόγο

Σε μια εποχή παιχνιδιών, όπου «μεγαλύτερο ισούται με καλύτερο» για πολλούς δημιουργούς και παίκτες, δεν είναι σπάνιο κάποιοι τίτλοι να διαρκούν δεκάδες ή εκατοντάδες ώρες, προσφέροντας αχανείς κόσμους και ατέλειωτα quests. Πολλώ δε μάλλον, τα διάφορα live service games που στοχεύουν στο να κρατούν το ενδιαφέρον των παικτών αμείωτο για μεγάλα διαστήματα. Ο director του Super Smash Bros. Ultimate, Masahiro Sakurai, αναγνωρίζει πως πολλοί παίκτες έχουν περάσει ατέλειωτες ώρες με το παιχνίδι που δημιούργησε, όμως δεν… πετάει στα σύννεφα.

Μέσω νέου βίντεο στο κανάλι YouTube που διατηρεί, ο Sakurai ανέφερε πως είναι δύσκολο για ένα παιχνίδι να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον ενός παίκτη σε βάθος χρόνου, ειδικά σε ένα περιβάλλον γεμάτο ανταγωνιστικά παιχνίδια που διεκδικούν το ίδιο πράγμα.


Ωστόσο, αντί να εκφράζει χαρά για το γεγονός πως η σειρά Super Smash Bros. έχει απασχολήσει τους απανταχού gamers για αμέτρητες ώρες, δηλώνει πως «λυπάται πολύ» για όσους το έχουν πράξει, σε τόνο απολογητικό. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως είναι τρομερό να αφιερώσει κανείς τόσο χρόνο σε ένα παιχνίδι, συνεχίζοντας με μια απολογία προς όσους πέρασαν εκατοντάδες ή χιλιάδες ώρες παίζοντας Super Smash Bros. γιατί «πήρε πολύ από τον πολύτιμο χρόνο τους».

Βέβαια, αναφέρει πως δεν πρόκειται για κάτι αρνητικό, αφού όποιος αφιερώνει τόσο χρόνο σε ένα παιχνίδι και διασκεδάζει, τότε ο χρόνος δεν είναι χαμένος. Αυτό που τον «τρομάζει» περισσότερο, είναι το πόσα πράγματα θα μπορούσε να είχε κάνει κάποιος στον ίδιο χρόνο. Όπως λένε, αν περνάς χρόνο κάνοντας κάτι που σου αρέσει, τότε ο χρόνος δεν πηγαίνει χαμένος. Και για ένα παιχνίδι όπως το Super Smash Bros. Ultimate, που περιλαμβάνει σχεδόν 90 χαρακτήρες, πάνω από 100 πίστες και πολλαπλά modes, είναι εύκολο να αφιερώσει πολύ χρόνο κάποιος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Nintendo

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*