Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Mark Cerny, ο αρχιτέκτονας του PS5, δεν περίμενε την ταχεία υιοθέτηση του ray tracing και των 60fps σε αυτή τη γενιά κονσολών

*
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Gamesindustry, ο αρχιτέκτονας του PS5, Mark Cerny, ρωτήθηκε σχετικά με το τι τον εξέπληξε περισσότερο στην τωρινή γενιά κονσολών. Απάντησε, η ευρεία υιοθέτηση του ray tracing και η τάση για κυκλοφορία τίτλων που τρέχουν στα 60FPS.

Ο Mark Cerny σημείωσε πως πίστευε ότι τα στοιχεία αυτά θα γίνονταν περισσότερο mainstream σε προχωρημένο στάδιο της γενιάς και σημείωσε ότι τα παιχνίδια που τρέχουν στα 30FPS μπορούν να δώσουν προτεραιότητα στα λεπτομερή γραφικά. Πάντως, οι developers επιλέγουν να θυσιάσουν την ποιότητα για να προσφέρουν στου gamers πιο ομαλές εμπειρίες. Ίσως για τον λόγο αυτό, δεν υπάρχουν και πολλοί τίτλοι οι οποίοι μπορούν να χαρακτηριστούν ως πραγματικά νέας γενιάς.


Ο Mark Cerny συμφώνησε πως αυτό είναι θετικό για τους gamers, όμως δεν πίστευε ότι η τάση θα επεκταθεί τόσο σύντομα. Επίσης, το γεγονός ότι πολλά παιχνίδια έρχονται με ray tracing είναι κάτι που τον χαροποιεί, αν και σε αυτή την περίπτωση υπολόγιζε πως αυτό θα συνέβαινε αργότερα.

Όσον αφορά την όλο και μεγαλύτερη εστίαση του PlayStation στην αγορά των υπολογιστών, είπε ότι τα PC ports είναι ως τώρα σχετικά απλά. Το μόνο πράγμα που πρέπει να διευθετηθεί είναι ότι έχει να κάνει με το optimization, για το οποίο απαιτείται περισσότερη RAM ή πιο ισχυρή CPU. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*