Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο lead writer του Star Wars Eclipse εγκατέλειψε την Quantic Dream για να φτιάξει νέο studio!

*
Ο lead writer του Star Wars Eclipse στην Quantic Dream παράτησε το project και ξεκίνησε ξεχωριστή καριέρα για να φτιάξει το δικό του studio! O Adam Williams μπήκε στην Quantic Dream το 2015 και ανέβασε στο LinkedIn του ένα μήνυμα ότι αποχωρεί από την ομάδα για να φτιάξει κάτι δικό του: «Μετά από 10 χρόνια στην Quantic Dream, αφήνω τη θέση μου για να ιδρύσω ένα νέο studio, μαζί με μια ομάδα ταλαντούχων designers και developers. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο αυτή τη στιγμή. Δουλεύουμε σε κάτι εξαιρετικά καινοτόμο. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες στην Quantic Dream και την Lucasfilm, ήταν ένα μοναδικό ταξίδι».

Ο Williams ήταν και lead writer στο Detroit: Become Human, ενώ είχε αναλάβει και τον ίδιο ρόλο για το επερχόμενο Star Wars Eclipse από τον Δεκέμβριο του 2021.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*