Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο κόσμος του Castlevania θα εισβάλει στο Vampire Survivors (trailer)

Όπως ανακοινώθηκε, το Vampire Survivors θα αποκτήσει ένα DLC βασισμένο στο Castlevania. Ο τίτλος του θα είναι Vampire Survivors: Ode to Castlevania, αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις 31 Οκτωβρίου 2024 για PC, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PS5, PS4, iOS, Android και η τιμή του θα είναι €3,99.

Σύμφωνα με την Poncle, το Ode to Castlevania θα είναι το μεγαλύτερο DLC του Vampire Survivors που έχει κυκλοφορήσει ως τώρα και θα προσθέσει έναν τεράστιο όγκο περιεχομένου. Μεταξύ άλλων, πάνω από 20 νέους χαρακτήρες, όπως οι Belmonts, οι Belnades και άλλοι ήρωες από τη σειρά. Προσθέστε πάνω από 40 νέα όπλα, από τα οποία οκτώ είναι whips, διάφορα spoells, μαγικά όπλα, projectiles και glyphs. Το νέο επίπεδο περιγράφεται ως ο πιο μεγάλος χάρτης που έχει υπάρξει για το Vampire Survivors, ενώ θα προστεθούν και 30 μουσικά κομμάτια.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*