Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Jude Bellingham ποζάρει στο εξώφυλλο του EA Sports FC 25

*
Ο Άγγλος σούπερ σταρ Jude Bellingham θα βρίσκεται στο εξώφυλλο του EA Sports FC 25. Η εν λόγω ανακοίνωση δεν προκαλεί έκπληξη και μάλλον ήταν αναμενόμενο, με δεδομένο το ότι ο ποδοσφαιριστής είναι και στην παρέα του εξώφυλλου της Ultimate Edition που αποκαλύφθηκε πρόσφατα, μαζί με τον David Beckham, την Aitana Bonmatí, τον Zinedine Zidane και τον Gianluigi Buffon.

«Έπαιζα αυτό το παιχνίδι με τον αδερφό μου όσο μεγάλωνα», είπε ο Bellingham για τη σειρά που κάποτε ονομαζόταν FIFA. «Πάντα σκεφτόμουν πόσο απίστευτο θα ήταν να εμφανιστώ μια μέρα στο εξώφυλλο».


«Υπήρξαν τόσοι πολλοί εμβληματικοί παίκτες στο εξώφυλλο όλα αυτά τα χρόνια και χαίρομαι που είμαι ο πιο πρόσφατος Άγγλος ποδοσφαιριστής που του έγινες αυτή η τιμή μετά το 2011».

Σας θυμίζουμε ότι το 2011, στο εξώφυλλο του τότε FIFA βρισκόταν ο Wayne Rooney. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*