Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Jason Blundell επικεφαλής ενός νέου studio της Sony που ετοιμάζει sci-fi action game με την Bungie

*
Φαίνεται πως ο πρώην (πλέον) παραγωγός του Call of Duty: Black Ops, Jason Blundell, μπήκε στην ομάδα της Sony και ετοιμάζει με ένα νέο studio (και τη συνεργασία της Bungie) ένα ολοκαίνουριο sci-fi action game για το PlayStation. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που εμφανίστηκαν, ο Blundell είναι επικεφαλής της νέας ομάδας και το πρώτο παιχνίδι πάνω στο οποίο δουλεύει είναι ένα action game που βασίζεται σε ένα νέο sci-fi universe.

Όπως αναφέρεται, η Bungie δούλευε στο project από μόνη της, αλλά μετά τις πρόσφατες αλλαγές στο κομμάτι της δομής του PlayStation, ενεπλάκη και μία νέα ομάδα. Ο Blundell έχει εργαστεί για πάνω από μια δεκαετία στο Call of Duty και αποχώρησε το 2020 για να φτιάξει το δικό του studio, την Deviation Games.


Η Deviation Games δούλευε σε ένα νέο game για τα PlayStation Studios πριν μπει σε διαδικασία απολύσεων και κλείσει τον Μάρτιο του 2024. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*