Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Hidetaka Miyazaki δηλώνει πως σκοπεύει να κυκλοφορήσει τίτλους που να βασίζονται εξ’ ολοκλήρου στο co-op

*
Ο πρόεδρος της From Software, Hidetaka Miyazaki, είπε πως μελλοντικοί τίτλοι της εταιρείας θα είναι “εξ ολοκλήρου” co-op.

Παρόλο που το co-op στα παιχνίδια της From Software είναι σωτήριο, σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν ορισμένες αδυναμίες που κατά καιρούς έχει καταβληθεί προσπάθεια να παραμεριστούν. Για παράδειγμα, το modding community του Elden Ring στο PC κυκλοφόρησε το seamless co-op mode, το οποίο επιτρέπει τη συνεργασία πέντε παικτών από την αρχή μέχρι το τέλος του τίτλου.


Ο Miyazaki έλαβε υπόψη τους 3,7 εκατομμύρια χρήστες στο PC που παίζουν ήδη το συγκεκριμένο mod και σε πρόσφατη συνέντευξή του, είπε πως “ δεν μας περνάει απαρατήρητη η συγκεκριμένη κίνηση μιας και στο μέλλον σκεφτόμαστε να εφαρμόσουμε το συγκεκριμένο μοτίβο”.

Το DLC του Elden Ring με τίτλο Shadow of the Erdtree θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC στις 21 Ιουνίου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*