Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Hideo Kojima εξηγεί τη θεματολογία του Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

*
Ο Hideo Kojima συνεχίζει να αναπολεί τη σειρά Metal Gear Solid, αυτήν τη φορά περιγράφοντας τον τέταρτο τίτλο της σειράς, με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Πριν από λίγες μέρες, ο Kojima αποκάλυψε ένα πολύ ενδιαφέρον γεγονός για τον ελεύθερο σκοπευτή του Metal Gear Solid 3, ενώ τώρα στρέφει την προσοχή του στο Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, σχολιάζοντάς το ως αναπαράσταση μιας νέας γενιάς πολέμου δι’ αντιπροσώπων (έναν πόλεμο στον οποίο δε συμμετέχουν οι άμεσα εμπλεκόμενοι). Σύμφωνα με τον ίδιο, ο οικονομικός πόλεμος του συγκεκριμένου τίτλου γίνεται από μη επανδρωμένα όπλα, PMCs, drones και τρίτες οργανώσεις.

Όπως ήταν φυσικό, οι fans του Kojima ανταποκρίθηκαν στις νέες αποκαλύψεις του, παρακαλώντας για την επανακυκλοφορία των κλασικών τίτλων της σειράς, τα δικαιώματα της οποίας παραμένουν στην Konami. Το Metal Gear Solid 4 κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2008 για το PlayStation 3.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*