Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Hideo Kojima δεν εμπλέκεται στην ανάπτυξη του Metal Gear Solid Delta: Snake Eater

*
Η Konami επιβεβαίωσε ότι ο δημιουργός της σειράς Metal Gear, Hideo Kojima, δεν εμπλέκεται στην ανάπτυξη του Metal Gear Solid Delta: Snake Eater.

Μιλώντας στο IGN εκπρόσωπος της Konami δήλωσε ότι η ανάπτυξη του remake έχει ανατεθεί στη Virtuos, που έχει στο βιογραφικό της παιχνίδια όπως το Dark Souls Remastered και το Uncharted 4.


"Δεν εμπλέκονται", είπε εκπρόσωπος της Konami, αναφερόμενος στην Kojima Productions. "Ωστόσο, η ομάδα ανάπτυξης θα εργαστεί σκληρά για να δημιουργήσει αυτό το remake και τα ports (το Metal Gear Solid: Master Collection), ώστε να μπορέσουν να τα απολαύσουν σε περισσότερες πλατφόρμες, ακόμα περισσότεροι παίκτες σε όλο τον κόσμο".

"Κεντρικό ρόλο» στην ανάπτυξη θα αναλάβουν οι developers της Konami «που συμμετείχαν στην παραγωγή των προηγούμενων παιχνιδιών της σειράς Metal Gear. Θα βοηθηθούν από τη Virtuos, που είχε ανάμιξη σε προηγούμενουν τίτλους Metal Gear".

Ο εκπρόσωπος της Konami αποκάλυψε επίσης γιατί το Metal Gear Solid 3 επιλέχθηκε ως το πρώτο παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει υπό μορφή remake, λέγοντας ότι είναι το πρώτο χρονολογικά και ένα από τα αγαπημένα των fans.

"Επιλέξαμε το Metal Gear Solid 3: Snake Eater γιατί περιλαμβάνει τη γέννηση του Big Boss (Naked Snake), που είναι το σημείο εκκίνησης της σειράς Metal Gear. Ένας άλλος λόγος είναι ότι πολλοί fans ζητούν ένα remake αυτού του παιχνιδιού εδώ και πολύ καιρό".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*