Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Hideo Kojima αναφέρει ξανά το Project PT, οι fans σε παροξυσμό

*
Ο Hideo Kojima ποστάρει σταθερά και συχνά στα social media και αυτή τη φορά κατάφερε να ξεσηκώσει τους fans τους με αναφορά στο Project PT. Αρχικά, ο δημοφιλής Ιάπωνας δημιουργός έκανε ανάρτηση για το Furiosa: A Mad Max Saga, το οποίο και είδε για τέταρτη φορά στον κινηματογράφο και μάλιστα με Dolby Atmos.



Μετά την ανάρτησή του στο X/Twitter, προχώρησε σε μια άλλη ανάρτηση στο Threads, όπου και έβαλε κάτι που σχετίζεται με το Project PT, χωρίς ωστόσο να πει το παραμικρό. Η εικόνα δείχνει τον Norman Reedus σε ένα σχετικό art του τίτλου που ακυρώθηκε, χωρίς να αναφέρει κάτι άλλο.



Για όσους το έχουν ξεχάσει, έχουμε φτάσει σχεδόν μια δεκαετία μετά την παρουσίαση του Project PT από το τότε μυστηριώδες 7780s Studio στην τότε Gamescom και το playable demo που εμφανίστηκε αργότερα στο PlayStation Store.



Το game αποδείχτηκε τελικά ένα πρώτο δείγμα της ανανέωσης του Silent Hill που θα ερχόταν από τον Kojima με την ονομασία Silent Hills και που θα ήταν ένα εντελώς νέο game για το franchise, με συμμετοχή και του Guillermo del Toro. Ο Norman Reedus θα έπαιζε τον πρωταγωνιστικό ρόλο.



Το τι σημαίνει τώρα η ανάρτηση του Kojima… ουδείς γνωρίζει. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*