Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Geoff Keighley ρίχνει τις προσδοκίες για το Summer Game Fest 2024

*
Η εβδομάδα του Summer Game Fest 2024 ξεκίνησε με τον Geoff Keighley ρίχνει τους τόνους και τις προσδοκίες σχετικά με το τι πρόκειται να παρουσιαστεί.

"Ένα από αυτά που θα δείτε στο Summer Game Fest αυτή την εβδομάδα είναι ότι πραγματικά προσπαθήσαμε να προγραμματίσουμε μερικά απροσδόκητα πράγματα με μικρότερες ομάδες και ανεξάρτητα στούντιο, παράλληλα με τα blockbuster games και μεγάλα franchises, αλλά νομίζω ότι αυτό που είναι ωραίο στη βιομηχανία μας αυτή τη στιγμή είναι ότι πρόκειται για μια εξαιρετική στιγμή, όπου τα μικρά παιχνίδια μπορούν πραγματικά να έχουν σημαντική επιτυχία, όπως έχουμε δει στο παρελθόν. Νομίζω ότι θα είναι λίγο πιο ήσυχο αυτό το καλοκαίρι από πλευράς συγκλονιστικών νέων ανακοινώσεων, εκπλήξεων και άλλων παρόμοιων. Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που βλέπω πάντα στο διαδίκτυο: η τρελές εικασίες. Όπως και την περασμένη εβδομάδα με το State of Play, ο κόσμος μπήκε με τρελές προσδοκίες. Βλέπω όλα αυτά τα πράγματα, ακόμη και γύρω από το Summer Game Fest, και νομίζω ότι θα είναι ένα καλό show, αλλά δεν πρόκειται να έχουμε ένα νέο trailer για το GTA 6. Ξέρω ότι μερικές φορές, όταν βλέπω τα σχόλια στο διαδίκτυο, οι άνθρωποι τρελαίνονται πολύ με ό,τι τους ενθουσιάζει. Ας ελπίσουμε ότι θα πραγματοποιήσουμε κάποια από αυτά τα πράγματα, αλλά είμαι σίγουρος ότι πολλά πράγματα δεν θα τα κάνουμε. Ας ελπίσουμε ότι αυτό που συμβαίνει είναι να συντονιστούν οι άνθρωποι και να βρουν κάτι που τους εκπλήσσει".


Ακόμα, ο Keighley είπε ότι θα πρέπει να περιμένουμε trailers για το Kingdom Come Deliverance 2, το Metaphor: Refantazio, το Monster Hunter Wilds trailer και το Batman: Arkham Shadow. Όμως μην περιμένετε να δείτε πλάνα από το Kingdom Hearts 4, το Metal Gear Solid: Delta, το The Wolf Among Us 2 ή το Hollow Knight: Silksong. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*