Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Dr Disrespect παρουσίασε τα πρώτα πλάνα από το fps Deadrop (video)

Η Midnight Society, η ομάδα ανάπτυξης που ίδρυσε ο streamer Guy "Dr Disrespect" Beahm, παρουσίασε το πρώτο gameplay demo του first-person shooter Deadrop.

Το παιχνίδι απόκτησε επίσημο τίτλο μόλις πρις τρεις ημέρες, ανήκει στην κατηφορία των PvP multiplayer και υπάρχουν σκέψεις για υιοθέτηση NFTs. Τη στιγμή αυτή είναι διαθέσιμο ένα για δοκιμή ένα μικρό τμήμα του και μόνο εγκεκριμένοι χρήστες μπορούν να το κατεβάσουν από την επίσημη ιστοσελίδα του. Το demo αποτελεί μέρος του πλάνου της Midnight Society να εμπλέξει την κοινότητα των παικτών στη διαδικασία ανάπτυξης του παιχνιδιού.


Επιπλέον, το studio θέλει να συνεργαστεί με δημοφιλείς influencers και μαζί τους να λανσάρει το παιχνίδι των ονείρων τους.

Η Midnight Society διοικείται από τους Guy Beahm himself, Robert Bowling και Quinn DelHoyo.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*