Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο δημιουργός του original Xbox τα «χώνει» στη Microsoft για την πορεία του brand

*
Στο παρελθόν, το να διαφημίζεται κάθε κονσόλα ως η ισχυρότερη της γενιάς της ήταν ένα από τα σημεία που επικεντρωνόταν η εμπορική της προώθηση. Ο δημιουργός του original Xbox, Seamus Blackley, λέει ότι έχει φτάσει η ώρα οι εταιρείες να ξεφύγουν από αυτή τη λογική και να επικεντρωθούν στις επιθυμίες των παικτών. Οι οποίοι όπως αναφέρει ο Blackley δεν ενδιαφέρονται για την ισχύ, αλλά για το αποκλειστικό περιεχόμενο.

Σε συνέντευξή του στο VideoGamer, ο δημιουργός του Xbox αναφέρει πώς τα τεράστια άλματα επιδόσεων στις κονσόλες τον εντυπωσίαζαν πάντα. Αυτά τα «άλματα» σήμερα είναι συχνά απλά μια μικρή ώθηση. Δεν βοηθούν πλέον το Xbox ή το PlayStation να κάνουν περισσότερες πωλήσεις όπως στο παρελθόν.


«Σίγουρα πιστεύω ότι αυτή η αφήγηση γύρω από το ότι [οι κονσόλες] είναι πιο ισχυρές δεν είναι χρήσιμη σήμερα», είπε ο Blackley.

Επιπλέον, δηλώνει τη δυσαρέσκειά του για την κάτω βόλτα που έχει πάρει το brand του Xbox και το γεγονός ότι η Microsoft ήδη διαφημίζει την επόμενη γενιά ως το μεγαλύτερο άλμα στο hardware.

«Ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίστηκαν αυτό το brand και το πως συνέχισαν την ιστορία του δεν είναι δικό μου γ……ο λάθος. Γνωρίζετε ότι δεν είναι, δεν θα είχα ενεργήσει με τον ίδιο τρόπο», συμπλήρωσε. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*