Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο δήμαρχος του Σικάγο κήρυξε την 7η Ιουλίου ως «Ημέρα eSports»

*
Τα eSports παίζουν σημαντικό ρόλο στο χώρο των videogames και της τεχνολογίας και ο δήμαρχος του Σικάγο αποφάσισε να το τονίσει με έναν ακόμη τρόπο. Το eSports Trade Association φιλοξενεί φέτος την έκθεση EsportsNext 2024 και ο δήμαρχός της πόλης κήρυξε την 7η Ιουλίου ως «Ημέρα eSports στο Σικάγο».

Το eSports Trade Association είναι ένας οργανισμός που εστιάζει στη ρύθμιση της αγοράς των eSports μέσαα από διάφορα προγράμματα και πρωτοβουλίες για τη διάδοση της ευαισθητοποίησης, την περαιτέρω υποστήριξη και τη διοργάνωση εκδηλώσεων. Η εξέλιξη αυτή δεν είναι τυχαία, καθώς ολοένα και περισσότερες κυβερνήσεις έρχονται πιο κοντά στα eSports.


Οι ΗΠΑ πχ. έχουν ένα πολύ σημαντικό σύστημα που φέρνει φοιτητές κοντά στο χώρο του κυβερνοαθλητισμού. Στην Ν. Κορέα, από την άλλη, η σκηνή παρουσιάζει έντονη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, με πολλά στάδια και εγκαταστάσεις να δημιουργούνται συνεχώς. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*