Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο CEO του PlayStation θεωρεί σημαντική την έμφαση σε «οικογενειακά games» τύπου Astro Bot

*
Μπορεί να έχουμε δει κατά καιρούς το PlayStation να παίρνει αποφάσεις που δεν έχουν νόημα για το μέλλον συγκεκριμένων games, αλλά για τα του Astro Bot φαίνεται πως κατανόησε την κατάσταση σωστά. Η μέχρι στιγμής πορεία του τίτλου έχει αφήσει ικανοποιημένα τα στελέχη της Sony και o CEO του PlayStation, Hermen Hulst, δήλωσε στο επίσημο podcast του PlayStation χαρούμενος τόσο για τις κριτικές από ειδικούς και παίκτες, όσο και για την υποδοχή των παικτών και την μέχρι τώρα πορεία. Αν και δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για την εμπορική του πορεία, το PlayStation δείχνει ικανοποιημένο προς το παρόν. 

Ο Hulst χαρακτήρισε το Astro Bot ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της κατηγορίας του και πως έχει απήχηση τόσο σε νέο κοινό, όσο και σε μεγαλύτερης ηλικίας gamers: «Το Astro Bot είναι σημαντικό για το PlayStation. Προφανώς, είχαμε το Astro’s Playroom προ-εγκατεστημένο σε κάθε PS5 και εκατομμύρια παίκτες το έπαιξαν, το χάρηκαν και το αγάπησαν. Μια μικρή ομάδα κατάφερε να δημιουργήσει ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι. Είναι σημαντικό για τα PlayStation Studios να αναπτύσσουν games σε διάφορες κατηγορίες και τα… οικογενειακά games αυτού του στιλ είναι ιδιαίτερα σημαντικά για εμάς και πρέπει να εστιάσουμε εκεί».




Σε ό,τι αφορά τις πωλήσεις του Astro Bot, ο Chirstopher Ding αναφέρει πως οι πωλήσεις σε physical μορφή δεν είναι μεγάλες και το άνοιγμα της πρώτης εβδομάδας ήταν χαμηλότερο από αυτό του Ratchet & Clank: Rift Apart το 2021. Παρόλα αυτά, θεωρεί πως θα πουλήσει σε μεγαλύτερο βάθος χρόνου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Team Asobi

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    7+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*