Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O CEO της Sony αναφέρει πως η εξαγορά της Bungie θα φέρει το PlayStation πιο κοντά στο multiplatform

*
O CEO της Sony Kenichiro Yoshida αναφέρει πως η εξαγορά της Bungie έχει ως κίνητρο την επιθυμία να μετατραπεί το PlayStation σε "multiplatform business". Αν και η Sony Interactive Entertainment παραδοσιακά δημιουργεί παιχνίδια για την πλατφόρμα του PlayStation, τα τελευταία χρόνια ξεκίνησε να επενδύει στην ανάπτυξη τίτλων για φορητές συσκευές και PC.

Τον Ιανουάριο η Sony ανακοίνωσε πως θέλει να εξαγοράσει την Bungie για 3,6 δισεκατομμύρια δολάρια με σκοπό η δεύτερη να γίνει μία "ανεξάρτητη θυγατρική της ομάδα" και να παραμείνει ένα multiplatform studio μετά την εξαγορά. Το αφεντικό της Sony Kenichiro Yoshida έχει μεγάλες προσδοκίες από την ομάδα ανάπτυξης των Halo και Destiny, αφού θεωρεί πως η Bungie θα βελτιώσει τα live game services του PlayStation και θα φέρει το PlayStation ένα βήμα πιο κοντά στο multiplatform.


Ακόμα άγνωστο παραμένει αν στο multiplatform strategy της Sony ανήκει και το λανσάρισμα τίτλων για το αντίπαλο στρατόπεδο της Microsoft και του Xbox. Η Bungie έχει αναφέρει πως όσοι τίτλοι είναι υπό ανάπτυξη την στιγμή της εξαγοράς δεν θα είναι αποκλειστικοτητες του PlayStation.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*