Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O CEO της EA δεν αναμένει βραχυπρόθεσμες επιπτώσεις από την απεργία της SAG-AFTRA

*
Ο CEO της Electronic Arts λέει ότι η συνεχιζόμενη απεργία της SAG-AFTRA δεν θα επηρεάσει την εταιρεία, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα. Η απεργία του σωματείου των Αμερικανών ηθοποιών ξεκίνησε στις 26 Ιουλίου 2024, όταν δεν κατέστη δυνατή η υπογραφή συμφωνίας σχετικά με την προστασία των μελών του από τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης. Όσο συνεχίζεται η κινητοποίηση, οι εταιρείες του κλάδου των video games δεν θα μπορούν να προσλάβουν ηθοποιούς που ανήκουν στο συνδικαλιστικό όργανό για εργασίες όπως το motion capture και το voiceover.

«Επιτρέψτε μου να πω πρώτα ότι εκτιμούμε βαθιά τα ταλέντα και τους ηθοποιούς που αποτελούν σημαντικό μέρος της δουλειάς που κάνουμε για να προσφέρουμε τις απίστευτες εμπειρίες ψυχαγωγίας που απολαμβάνουν οι παίκτες μας σε όλο τον κόσμο», είπε ο Wilson.


«Αυτή δεν είναι μια συγκεκριμένη κατάσταση για την EA, αυτή είναι μια συγκεκριμένη κατάσταση του κλάδου και εργαζόμαστε επιμελώς για να διαπραγματευτούμε. Ο τρόπος που λειτουργεί τώρα, όσον αφορά συγκεκριμένα τα προϊόντα μας, είναι ότι η απεργία περιορίζεται σε παιχνίδια που μπήκαν σε φάση παραγωγής μετά τον Σεπτέμβριο του 2023, συμπεριλαμβανομένων των live service games».

«Επομένως, βραχυπρόθεσμα, δεν αναμένουμε κάποια παύση σε κανένα από τα παιχνίδια που έχουμε υπό ανάπτυξη ή σε οποιοδήποτε live service τρέχουμε αυτήν τη στιγμή».

«Τούτου λεχθέντος, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να διαπραγματευόμαστε με καλή πίστη και ελπίζουμε ότι τα μέρη μπορούν να επιλύσουν τα ζητήματα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Αλλά δεν αναμένουμε κάποια σημαντική βραχυπρόθεσμη επίπτωση για την EA». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*