Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo Switch 2: Η AMD ίσως έχασε το συμβόλαιο για τα chips λόγω προβληματισμών για τις επιδόσεις σε handheld mode (video)

Νέα εβδομάδα, με νέες φήμες σχετικά με το Nintendo Switch 2. Λέγεται ότι η ιαπωνική εταιρεία σκεφτόταν να χρησιμοποιήσει τεχνολογία της AMD, όμως αυτό δεν έγινε λόγω θεμάτων που προβλέφθηκε ότι θα υπήρχαν με τις επιδόσεις του συστήματος σε handheld mode και την κατανάλωση ισχύος. Όπως σημειώνεται σε video που αναρτήθηκε στο κανάλι του YouTube, Moore's Law is Dead, η AMD βγήκε εκτός κούρσα λόγω των επιδόσεων και της αποδοτικότητας στα 5 watts. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία είχε ζητήσει από τη Nintendo να κάνει το handheld mode να δουλεύει με ισχύ ως 15 watts για να έχει τις επιδόσεις ενός πραγματικού συστήματος νέας γενιάς, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε αποδεκτό, καθώς θα απαιτούνταν πιο βαριά μπαταρία. Τελικά, το συμβόλαιο λέγεται ότι το κέρδισε η NVIDIA, για τους ίδιους λόγους που το «έχασε» η AMD. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*