Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo Switch 2: Developers αναμένουν αρχικά καλή υποστήριξη με ports, που θα μειωθεί με την επόμενη γενιά PlayStation και Xbox (video)

Το Nintendo Switch 2 θα έχει αρκετά ports και υποστήριξη όταν κυκλοφορήσει, εφόσον οι επιδόσεις του είναι παρόμοιες με αυτές του Xbox Series S, αυτό όμως θα αλλάξει δραστικά όταν η Sony και η Microsoft κυκλοφορήσουν την επόμενη γενιά κονσολών τους.

Μιλώντας στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του Broken Silicon podcast του Moore's Law is Dead, ο Taylor Christensen και ο Jacob Sutton, συνιδρυτές της Infuse Studio που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία της σειράς Spirit of the North, μίλησαν σχετικά με την επόμενη κονσόλα της Nintendo και το κατά πόσο θα κληρονομήσει τα «προβλήματα» το προκατόχου του όσον αφορά τη μεταφορά παιχνιδιών. Ο Stutton είπε ότι αν αληθεύουν οι διαρροές, τότε οι επιδόσεις του θα είναι παρόμοιες με αυτές του Xbox Series S, οπότε σε αυτή την περίπτωση οι developers δεν θα απαιτηθεί να κάνουν μεγάλες θυσίες για να φέρουν τα παιχνίδια τους στην επόμενη κονσόλα της Nintendo. Αναμένει όμως ότι αυτό θα αλλάξει στο μέλλον, καθώς η κονσόλα θα έρθει πολύ πριν από την επόμενη γενιά συστημάτων των Sony και Microsoft, που αναμένεται να είναι αρκετά πιο ισχυρά. Τότε θα ξεκινήσουν τα «θέματα» με τα ports, αφού όντως θα χρειαστούν μεγάλες περικοπές.


Περιμένουμε το πότε θα ανακοινωθεί ο διάδοχος του Nintendo Switch.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*