Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo Direct - Επιτέλους, πρώτα εντυπωσιακά πλάνα από το Metroid Prime 4: Beyond (trailer)

Το Metroid Prime 4 της Nintendo ανακοινώθηκε το 2017 για το Nintendo Switch, αλλά το παιχνίδι δεν είχε αποκαλυφθεί ως τώρα, κάνοντας πολλούς να πιστεύουν ότι έχει ακυρωθεί. Τελικά έκανε την εμφάνισή του στο Nintendo Direct, με τίτλο Metroid Prime 4: Beyond και επιβεβαιώθηκε ότι αναμένεται το 2025. Η λογική λέει πως θα γίνει διαθέσιμο και για την επόμενη κονσόλα της ιαπωνικής εταιρείας. Στα πλάνα που παρακολουθήσαμε, η Samus φαίνεται να εξερευνά έναν εξωγήινο πλανήτη που υπό πολιορκία από εξωγήινες φυλές. Είδαμε άφθονη δράση, όπως σάρωση πλασμάτων και στοχοποίηση εχθρών ενός στο τέλος του trailer παρουσιάστηκε ο μεγάλος κακός, ένας ανθρωποειδές πλαισιωμένο από δύο Metroids σαν σωματοφύλακες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GooDShiveR
    • Χμμμ δν ειδα ουτε "ingame footage" ουτε εστω το αντιθετο , δλδ "not actual gameplay footage" ή κατι παρομοιο. Τα animation δειχνουν prerendered και γενικα αφηνει πολυ ψευτικο feeling. Τουλαχιστον σε μενα. Θεωρω πως δυσκολα θα το δουμε το '25 οπως ειπανε. Ειχανε αρκετα παιχνιδακια και 1st party, θεωρω πως δν ηταν αναγκη να δειξουν MP4 αφου δν ειναι ετοιμο. 20 δευτερολεπτα χωρις "actual gameplay footage" ηταν αχρειαστο κατ εμε.

      • clapiotis
      • Τι αηδίες κάθεσαι και γράφεις; Γκαβός είσαι και δεν είδες ingame footage και actual gameplay footage; Σε παράλληλο σύμπα ζεις εσύ και είδες άλλο τρέιλερ; Είπαμε να γράφουμε τις απόψεις μας όχι να λέμε ψέμματα.

*