Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

NetherRealm: Απολύσεις και στο studio του Mortal Kombat

*
Η NetherRealm, η ομάδα ανάπτυξης της σειράς Mortal Kombat, είναι η επόμενη εταιρεία του χώρου των videogames που προχωράει σε απολύσεις. Αυτή τη στιγμή, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι αποφάσεις αυτές επηρεάζουν κατά βάση την ομάδα του mobile και αφορούν περίπου 50 εργαζομένους.

Η πληροφορία εμφανίστηκε μετά από ανάρτηση του αναλυτή Tony Lazzara που έγραψε πως έχασε τη δουλειά του μαζί με αρκετές δεκάδες ταλαντούχους άλλους, αναφέροντας τις καλές εποχές που πέρασε με τους συναδέλφους του σε παιχνίδια όπως τα Mortal Kombat Mobile, Injustice 2 και Mortal Kombat Onslaught.


H εταιρεία δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη δήλωση για το θέμα. Το 2024 συνεχίζει να έρχεται με απολύσεις και εκτιμάται πως μέσα στη χρονιά έχουν χάσει τη δουλειά τους στο χώρο πάνω από 10.000 εργαζόμενοι. Για λόγους σύγκρισης, όλο το 2023, οι απολύσεις στην αγορά έφτασαν τις 10.500 θέσεις εργασίας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*