Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Netflix: Τέλος η υποστήριξη του app σε παλαιότερα iPhone και iPad

*
Η εφαρμογή του Netflix σταματάει την υποστήριξη για συσκευές iPhone και iPad που δεν είναι δυνατό να αναβαθμιστούν στο iOS 16. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας 9to5Mac, το Netflix εμφανίζει ειδοποιήσεις στους χρήστες συσκευών με iOS 16, ότι η εταιρεία έχει αναβαθμίσει την εφαρμογή και θα πρέπει να μεταβούν στο iOS 17. Ο περιορισμός υπάρχει σε συσκευές όπως το iPhone X, το iPhone 8, το iPhone 8 Plus, το τα πρώτης γενιάς iPad Pro και το iPad 5, που πλέον δεν θα μπορούν να λαμβάνουν αναβαθμίσεις της εφαρμογής του Netflix.

Για την ώρα, οι χρήστες του Netflix που είναι «καθηλωμένοι» στο iOS 16 έχουν πρόσβαση στην υφιστάμενη έκδοση της εφαρμογής που έχουν εγκατεστημένη στις συσκευές τους αλλά και μέσω browser. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*