Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέος πρόεδρος στη Nintendo of Europe

*
Ο πρόεδρος της Nintendo of Europe αποχώρησε από την εταιρεία, έπειτα από 30 και πλέον χρόνια καριέρας σε αυτή. Ο Stephan Bole εντάχθηκε στη Nintendo το 1993 έχοντας τον ρόλο του marketing director στα γραφεία της εταιρείας στη Γαλλία. Όταν ο Satoru Shibata αποχώρησε από τον ρόλο του προέδρου της Nintendo of Europe το 2018, αντικαταστάθηκε από τον Bole.

Έξι χρόνια μετά, ήρθε η σειρά του Bole να αφήσει τη θέση του προέδρου και το πόστο θα αναλάβει ο Luciano Pereña, ο οποίος στο εξής θα είναι ο CEO, πρόεδρος και επικεφαλής του διοικητικού συμβουλίου της NoE. Ο Pereña εργάζεται στη Nintendo από τον Φεβρουάριο του 1994, ενώ προηγουμένως ήταν ο CFO της Nintendo of Europe.


«Εκ μέρους ολόκληρης της εταιρείας, εκφράζω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου στον Stephan Bole για την εξαιρετική του ηγεσία και τα πολλά χρόνια αφιερωμένα στη Nintendo», δήλωσε ο Pereña.

«Είναι τιμή μου να συνεχίσω την αποστολή της Nintendo να χαρίζει χαμόγελα στον κόσμο και είμαι βέβαιος ότι αυτή η ηγετική ομάδα και η ενωμένη ευρωπαϊκή ομάδα θα μας επιτρέψουν να αξιοποιήσουμε την κληρονομιά της εταιρείας μας για να προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*