Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο video της Gamescom ίσως κάνει tease το Dying Light: The Beast της Techland

Ένα νέο trailer που αναρτήθηκε στο κανάλι της Gamescom στο YouTube ίσως αποτελεί teaser για το Dying Light: The Beast. Το πρώτο κομμάτι του trailer είναι φωτεινό και χαρούμενο, όμως το δεύτερο είναι ζοφερό και αιματηρό, ενώ κλείνει με την ατάκα, “the beast is coming”. Σημειώνεται ότι το trailer δεν επιβεβαιώνει το οτιδήποτε και η Techland δεν έχει κάνει την οποιαδήποτε νύξη. Πρόσφατα δημοσιεύματα θέλουν την Techland να έχει κατοχυρώσει ένα εμπορικό σήμα για το Dying Light: The Beast, όμως δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ακριβή φύση του project.

Λίγη υπομονή, το Opening Night Live της Gamescom 2024 είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη 20 Αυγούστου ώρα 21:00 και τότε θα μάθουμε αν ο καπνός προέρχεται από φωτιά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*