Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το sci-fi RPG Exodus με πρωταγωνιστή τον Matthew McConaughey

Ένα νέο trailer για το επερχόμενο sci-fi RPG Exodus κυκλοφόρησε, με τον Matthew McConaughey στον ρόλο του αφηγητή. Το παιχνίδι ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στα The Game Awards στο τέλος του περασμένου έτους, αποκαλύπτοντας ότι ο McConaughey θα κάνει το ντεμπούτο του στα videogames. Τώρα, έχουμε την ευκαιρία να τον ακούσουμε για πρώτη φορά μέσα στο παιχνίδι. Όσο για το ποιον υποδύεται, αυτό παραμένει ασαφές, καθώς αποτελεί μέρος της μυστηριώδους ιστορίας του τίτλου.

Το trailer παρουσιάζει τους Mara Yama, που πιθανότατα αποτελούν τους κακούς του παιχνιδιού. Πρόκειται για «τρομακτικά Ουράνια Όντα, διαστρεβλωμένα σε τερατώδεις μορφές» και «εντελώς διαφορετικά από οτιδήποτε έχει αντιμετωπίσει ποτέ η ανθρωπότητα στη μάχη για επιβίωση», σύμφωνα με μια νέα ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του Exodus . Αυτά τα πλάσματα «δεν έχουν γνωστή επικράτεια ή πατρίδα, ζώντας σε τεράστιες διαστημικές ακροπόλεις, κρυμμένες σε ερημικές περιοχές του διαστήματος».


Το Exodus είναι σίγουρα πολύ ατμοσφαιρικό, αν και δεν έχουμε ακόμα δει το gameplay του σε λεπτομέρεια.

Το παιχνίδι αναπτύσσεται από την Archetype Entertainment, μια θυγατρική της Wizards of the Coast, που ανήκει στη Hasbro. Το studio διευθύνεται από δύο πρώην στελέχη της BioWare: τον James Ohlen και τον Chad Robertson. Ο Ohlen ήταν creative director και lead designer σε διάφορα παιχνίδια της BioWare, όπως το Baldur's Gate και το Dragon Age: Origins, ενώ ο Robertson ήταν επικεφαλής των live services για το Anthem.

Επιπλέον, ανέφεραν ότι σύντομα θα ρίξουμε και μια πρώτη ματιά στο gameplay.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*