Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο τουρνουά eFootball 2024 από το Greek Game Pass Tournaments

*
To Greek Game Pass Tournaments διοργανώνει ένα ακόμη τουρνουά, αυτή τη φορά στο eFootbal 2024. Όπως μας γράφει η ενημέρωση που μας έστειλαν οι υπεύθυνοι: "Πρωτάθλημα eFootball 24! Δηλώσεις συμμετοχής στο www.twitch.tv/ggpt_gaming! Μετά την εκπληκτική ποδοσφαιρική χρονιά που ζήσαμε και επειδή σε λίγες μέρες ξεκινάει το EURO 24, αποφασίσαμε να επιστρέψουμε στα μεγάλα τουρνουά μας με το eFootball 24. Παίζουμε απο Xbox και από PC με την έκδοση του Microsoft Store, με τις ομάδες μας που έχουμε. Το τουρνουά θα παιχτεί με ομίλους στην πρώτη φάση και μετά με νοκ άουτ αγώνες. Όλα αυτά ακριβώς βεβαίως θα εξαρτηθούν από τις συμμετοχές. Για να δηλώσετε συμμετοχή γράψτε σε σχόλιο το Gamertag σας και από πού παίζετε. Η διορία είναι μέχρι την Δευτέρα 10/6. Θα κάνουμε προσπάθεια να μεταδώσουμε όσους πιο πολλούς αγώνες μπορούμε στο κανάλι μας στο Twitch και εννοείται τους τελικούς όπως κάθε φορά στο YouTube κανάλι των XBOX Hellas".

Για να δηλώσετε συμμετοχή, ακολουθήστε τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*