Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο παιχνίδι με σκηνικό τη δεκαετία του 1940 φαίνεται πως ετοιμάζουν οι developers του L.A. Noire

*
Οι original developers του L.A. Noire φαίνεται πως ετοιμάζουν ένα νέο project. Όπως αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα, το παιχνίδι έχει τίτλο Sowden House και δείχνει πως αποκαλύφθηκε στο Inshagram από τη Freyja Garbett, Αυστραλή συνθέτρια και τραγουδίστρια.

“Από τους δημιουργούς του L.A. Noire έρχεται το Sowden House, ένα psychological thriller που τοποθετείται στο L.A. τη δεκαετία του 1940 και θα σας κάνει να αμφισβητήσετε τη λογική σας”, λέει στην ανάρτησή της η Garbett, την οποία συνοδεύει με ένα μουσικό video.


“Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έγραφα για ένα video game αλλά είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία. Αυτή ήταν η δεύτερη ηχογράφηση για το video game και περιλαμβάνει ένα συγκρότημα jazz band”, έγραψε, επιβεβαιώνοντας το γεγονός πως πρόκειται για video game.

Ο τίτλος, Sowden House αναφέρεται σε ένα σπίτι του οποίου ιδιοκτήτης ήταν ο Dr George Hodel, ένας από τους βασικούς υπόπτους στην υπόθεσή δολοφονίας μου έμεινε γνωστή ως Black Dhalia. Ο γιός του Hodel υποστήριξε πως το θύμα, η Elizabeth Short, δολοφονήθηκε σε αυτό το σπίτι. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*