Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο Battlefield: Πρώτες πληροφορίες για το επόμενο game που έρχεται σε σύγχρονο setting

*
Η EA ετοιμάζει το επόμενο Battlefield game με διάφορα studios της και ο συνιδρυτής της Respawn Entertainment, Vince Zampella, μίλησε για τα όσα φέρνει ο νέος τίτλος. Ο Zampella σημείωσε σε δηλώσεις του στο IGN και ανέφερε πως η δράση επιστρέφει στη σύγχρονη εποχή και θα παρατήσει τους αγώνες 128 παικτών και το μη δημοφιλές σύστημα Specialist που είδαμε από το Battlefield 2042.

Έτσι, επιστρέφουν οι αγώνες 64 παικτών και το σύστημα class και το πρώτο δείγμα γραφής του νέου Battlefield θα έχουμε τη δυνατότητα να το δούμε κάποια στιγμή μέσα στο 2025. «Έχουμε ένα πρόγραμμα να το ανακοινώσουμε του χρόνου και να δραστηριοποιήσουμε περαιτέρω την κοινότητα. Νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό στάδιο», δήλωσε χαρακτηριστικά.


Στον τομέα του development συμμετέχει και η Motive (των Dead Space και Star Wars: Squadrons), αλλά και οι DICE, Criterion και Ripple Effect. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*