Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο Art of Fighting και Samurai Shodown action RPG ετοιμάζει η SNK

*
Ένα νέο Art of Fighting game και ένα νέο Samurai Shodown action RPG βρίσκονται τη στιγμή αυτή σε διαδικασία ανάπτυξης σύμφωνα με τον Joshua Weatherford της SNK. Τα παραπάνω επιβεβαίωσε ο Weatherford κατά τη διάρκεια ενός panel στο πλαίσιο της EVO 2024, που ήταν αφιερωμένο στο The King of Fighters XV και στο Fatal Fury: City of the Wolves.

“Υπάρχουν πολλά πράγματα που βρίσκονται σε εξέλιξη. Υπάρχουν πολλά πράγματα για τα οποία δεν μπορώ να μιλήσω. Όμως έχουμε πει και προσπαθούμε για αυτό- έχουμε μερικά projects που απέχουν πολύ από την ολοκλήρωσή τους- θέλουμε ακόμα περισσότερο προσωπικό, επειδή θέλουμε πιο πολλούς ανθρώπους για να δημιουργήσουμε αυτά τα απίστευτα υπέροχα παιχνίδια.


“Ένα που συγκέντρωσε την προσοχή εδώ [στην EVO] είναι ότι ανακοινώσαμε πως δημιουργούμε ένα νέο Art of Fighting. Οπότε θα δείτε τη South Town στη δόξα του brawling των 70s ξανά. Επίσης, ένα από τα projects για τα οποία είμαι υπεύθυνος, για το οποίο μιλήσαμε την ίδια στιγμή είναι ένα Samurai Shodown action RPG. Να το αναμένετε- έχουμε πολλές εκπλήξεις για αυτό”.

“Και αν είστε fan αυτών των franchises και αναζητάτε δουλειά στον τομέα της ανάπτυξης, στείλτε την αίτησή σας, χρειαζόμαστε περισσότερους ανθρώπους να μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε αυτά τα υπέροχα παιχνίδια. Σίγουρα θέλω περισσότερους ανθρώπους σε αυτή την ομάδα”. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*