Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Neil Druckmann: «Η Naughty Dog δεν θα είναι για πάντα το στούντιο των The Last of Us»

*
Τα σχέδια της Naughty Dog για επέκταση και πέραν του The Last of Us αποκάλυψε ο Neil Druckmann σε πρόσφατη συνέντευξή του στους LA Times. Η ομάδα έχει προσφέρει κατά καιρούς μοναδικά games, όπως τα Crash Bandicoot, Uncharted και Jak and Daxter, αλλά το τελευταίο διάστημα έχει επικεντρωθεί κυρίως στα The Last of Us, με τα The Last of Us: Part II (2020), The Last of Us: Part 1 Remastered (2022) και The Last of Us: Part 2 Remastered (2024).

Ως εκ τούτου, πολλοί την χαρακτηρίζουν ως «την ομάδα του The Last of Us», κάτι που ο Neil Druckmann θέλει να αλλάξει. Μιλώντας στους LA Times, ο επικεφαλής της Naughty Dog σημείωσε πως: «Δεν θα είμαστε για πάντα το studio του The Last of Us. Δημιουργούμε εμπειρίες που εστιάζουν στην ιστορία και τον χαρακτήρα, στις ανθρώπινες σχέσεις».


Υπάρχουν αυτή τη στιγμή, μάλιστα, φήμες πως η Naughty Dog δημιουργεί ένα νέο IP με θέμα την επιστημονική φαντασία. Ευελπιστούμε σύντομα να μάθουμε περισσότερα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*