Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες πληροφορίες για το περιεχόμενο του Dune: Awakening από το δεύτερο showcase της Funcom (trailer)

Κατά τη διάρκεια του του δεύτερου showcase για το Dune: Awakening Direct, η Funcom δημοσίευσε νέα trailers για το πολυαναμενόμενο open-world survival online game Dune: Awakening.

Στο συγκεκριμένο σύμπαν ακολουθείτε τα βήματα των Fremen, χωρίς την καθοδήγηση του Μεσσία Paul Atreides, και θα δείτε το προσωπικό τους “εσωτερικό” ταξίδι στην έρημο του μελάνζ καθώς και την προσπάθεια τους να απωθήσουν χιλιάδες εχθρούς. Θα έχετε τη δυνατότητα να φτιάξετε τον χαρακτήρα σας όπως επιθυμείτε και να διαλέξετε ανάμεσα σε διάφορες ικανότητες, όπως Mentat, Swordmaster ή Bene Gesserit, με τις οποίες θα πορευτείτε στην έρημο.


Αυτό που το ξεχωρίζει από παρόμοιους τίτλους είναι το Overland Map που συνορεύει πολλά sandbox maps. Σύμφωνα με τον creative director, Joel Bylos, “η πρωταρχική ιδέα ήταν η απόδοση ενός ενιαίου σύμπαντος που θα υπερβαίνει τα όρια ενός απλού χάρτη, με άφθονες επιλογές για εξερεύνηση. Είναι κάτι που θα προσπαθήσουμε να επεκτείνουμε στο μέλλον με διάφορα updates”.

Επίσης, η closed beta version του τίτλου είναι διαθέσιμη δίνοντας πρόσβαση σε όλο το εύρος του χάρτη, από την περιοχή Hagga Basin που βρίσκεται στην αρχή του παιχνιδιού μέχρι και το Deep Desert. Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον επίσημο site ή να προσθέσετε το παιχνίδι στο wishlist του Steam.

Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη. Το μόνο που ξέρουμε είναι πως ο τίτλος θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (μέσω Steam).







 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*