Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες πληροφορίες για το Payback της Bungie που ακυρώθηκε

*
Πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας νέες πληροφορίες για το Payback της Bungie, ένα project που πλέον έχει ακυρωθεί. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, το οποίο υπογράφει ο γνωστός δημοσιογράφος Jason Schreier, το Payback θα διαδραματιζόταν στο σύμπαν του Destiny. Δεν θα είχε όμως σχέση με το Destiny 3, αλλά θα ήταν ένα spin-off με τον παίκτης να βλέπει τη δράση από οπτική τρίτου προσώπου και όχι πρώτου, όπως συμβαίνει στα Destiny video games.

Σύμφωνα πάντοτε με όσα υποστηρίζει ο Schreier, το παιχνίδι θα επέτρεπε τη χρήση χαρακτήρων από το franchise για την εξερεύνηση ενός μεγάλου κόσμου, μάχες με τέρατα και επίλυση γρίφων, παίρνοντας έμπνευση από το Genshin Impact και το Warframe.


Επίσης, αναφέρεται ότι το Payback ακυρώθηκε πριν από δύο μήνες και η πλειοψηφία των μελών της ομάδας ανάπτυξης μετακινήθηκε στο επερχόμενο Marathon, επίσης της Bungie. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*