Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες πληροφορίες για το Deadlock της Valve

*
Ένα νέο δημοσίευμα του Insider Gaming αποκαλύπτει νέες πληροφορίες για το Deadlock, το επόμενο παιχνίδι της Valve, που προς το παρόν βρίσκεται σε φάση alpha, έχοντας πολλά πειραματικούς μηχανισμούς για το gameplay και γραφικά. Πρόκειται για ένα 6v6 third-person hero-based shooter, με τους πρωταγωνιστές να είναι μάγοι, ρομπότ, διαφόρων ειδών πλάσματα και πολλά ακόμα. Τη στιγμή αυτή υπάρχουν 19 heroes, ο καθένας με διαφορετικές ικανότητες και στυλ παιχνιδιού, όλα όσα θα περίμενε κάποιος από ένα MOBA, με ranged, healers, tanks, assassins, κλπ.

Λέγεται ότι από πλευράς gameplay και μηχανισμών βρίσκεται κοντά στο DOTA. Αυτό σημαίνει ότι σκοτώνοντας εχθρούς θα αποκτάτε "souls", που είναι το νόμισμα του παιχνιδιού, μέσω των οποίων θα αγοράζετε αντικείμενα για να ενισχυθούν οι δυνάμεις το ήρωα. Πεθαίνοντας, θα φαίνεται η ψυχή του αντιπάλου, καθώς περιπλανάται στον αέρα. Ο παίκτες θα πυροβολεί τα souls για να τα συλλεγει, ενώ σε διάφορα σημεία του χάρτη θα εμφανίζονται τα λεγόμενα ως creeps, που περιλαμβάνουν ένα μεγαλύτερο AI boss στο κέντρο του χάρτη. Υπάρχουν αναφορές και για “spirit urns”, που οι παίκτες είναι δυνατό να αποθηκεύσουν στο μέσο του χάρτη, ώστε να προσφέρουν στην ομάδα τους πιο πολλά souls.


Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα λανσαριστεί το παιχνίδι. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*