Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες, πιθανές αναφορές στην υποστήριξη backwards compatibility από το Nintendo Switch 2

*
Μια πρόσφατη, εις βάθος έρευνα στο firmware 18.0.0 του Nintendo Switch ίσως αποκαλύπτει στοιχεία για την υποστήριξη backwards compatibility από τον διάδοχό του.

Όπως υποστηρίζει ο χρήστης του Famiiboards, Pokemaniac, με το συγκεκριμένο firmware update προστέθηκε υποστήριξη για ενός νέου τύπου mount point, έναν τρόπος διαχείρισης αρχείων από παιχνίδια, με τον χαρακτηρισμό "compat". Αυτό το νέου είδους mount point θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για υψηλότερης ποιότητας assets για το Nintendo Switch 2, shader caches, να γίνονται διαθέσιμα συγκεκριμένα αρχεία στο πλαίσιο ενός ενοποιημένου file system για cross-gen games, την προστασία σημαντικών αρχείων σε κονσόλες επόμενης γενιάς από πειρατεία και emulation ή για την προώθηση της συμβατότητας ως μέρος ενός συστήματος για backwards compatibility.


Ενδιαφέροντα όλα αυτά, αλλά ακόμα δεν έχουμε δει καν τον διάδοχο του Nintendo Switch. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*