Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες φήμες για την περίοδο κυκλοφορίας και την τιμή του Nintendo Switch 2

*
Συνεχίζονται οι εικασίες για το Nintendo Switch 2. Αυτή τη φορά, η ισπανική ιστοσελίδα Vandal αναφέρει δηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο τελευταίο επεισόδιο του podcast του Vandal Radio από τον Ruben Mercado, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Blade, μιας εταιρείας που κατασκευάζει αξεσουάρ και περιφερειακά gaming.

Σύμφωνα με τον Mercado, η ανάπτυξη του Nintendo Switch 2 έχει ολοκληρωθεί και η εταιρεία του είχε ήδη πρόσβαση σε σχεδόν τελικές εκδόσεις του hardware. Ο Mercado είπε επίσης ότι η προγραμματισμένη περίοδος κυκλοφορίας είναι μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου 2025. Εικάζει ότι αυτό μπορεί να χρειαστεί για την ενίσχυση των πωλήσεων πριν από το τέλος του οικονομικού έτους, αλλά αν αυτό αποδειχθεί περιττό λόγω ισχυρών οικονομικών μεγεθών, η Nintendo μπορεί απλώς η κυκλοφορία να μεταφερθεί για τον Απρίλιο.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Blade έκανε και μια σύντομη αναφορά στα νέα JoyCon, τα οποία θα είναι μαγνητικά και θα διαθέτουν κλείδωμα που θα τα κρατά σταθερά συνδεδεμένα με το Nintendo Switch 2. Ο Ruben φαίνεται επίσης ότι «αποκάλυψε» πως τα αναλογικά sticks μπορεί να διαφέρουν από τα παλιά, καθώς η εταιρεία του δεν μπορέσει να επαναχρησιμοποιήσει αυτά που έχει ήδη δημιουργήσει για την τρέχουσα κονσόλα Nintendo Switch.

Τέλος, o Mercado επιβεβαίωσε ότι η Nintendo σχεδιάζει μια παγκόσμια κυκλοφορία (όχι ότι υπήρχαν πολλές αμφιβολίες για αυτό το θέμα). Δεν μπορούσε να μοιραστεί καμία οριστική πληροφορία σχετικά με την τιμή, αν και εικάζει ότι μπορεί να κυμαίνεται μεταξύ $400 και $500. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*