Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες αυξήσεις και διαφημίσεις στο Xbox Game Pass «βλέπουν» αναλυτές

*
Πρόσφατα ανακοινώθηκαν αλλαγές στο Xbox Game Pass, με τους χρήστες να έρχονται αντιμέτωποι με αύξηση τιμών, ενώ το προνόμιο των Day One games δεν θα είναι στο εξής διαθέσιμο για όλους. Μια μεγάλη μερίδα των fans έχει ήδη εκφράσει τη δυσαρέσκειά της και αναλυτές προειδοποιούν ότι θα υπάρξουν και νέες αυξήσεις. Επιπλέον, μιλώντας στο IGN, ο αναλυτής Joost Van Dreunen, υποστήριξε ότι σταδιακά θα προστεθούν στην υπηρεσία διαφημίσεις, οι οποίες αφότου περάσει λίγος καιρός θα κάνουν την εμφάνισή τους και μέσα στα παιχνίδια.

Θεωρείται ότι οι αλλαγές και οι αυξήσεις δεν ήταν δυνατό να αποφευχθούν, ενώ με την προσθήκη του Call of Duty: Black Ops 6 στην υπηρεσία, το Xbox επιθυμεί να μεγιστοποιήσει τα έσοδά του. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*