Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες απολύσεις στην Tilting Point, developer του Narcos

*
Η Tilting Point, developer του Narcos, προχωράει σε νέο γύρο απολύσεων προσωπικού. Όπως βεβαίωσε στο MobileGamer.biz, ο CEO της εταιρείας, Kevin Segalla 90 εργαζόμενοι θα χάσουν τη δουλειά τους, ενώ προηγουμένως είχε γίνει ό,τι ήταν δυνατό για να διατηρηθεί το studio στην κατάσταση που βρισκόταν. Όμως οι απολύσεις ήταν απαραίτητες για να συνεχίσει να είναι υγιής ο οργανισμός. Συμπλήρωσε ότι οι μειώσεις προσωπικού θα είναι γύρω στο 20% του ανθρώπινου δυναμικού της Tilting Point, η οποία απασχολεί 450 άτομα σε τέσσερα γραφεία στις Η.Π.Α., ένα στη Βαρκελώνη, ένα στο Κίεβο και ένα στη Σεούλ. Το studio είναι επίσης γνωστό από τίτλους Star Trek αλλά και από το SpongeBob: Krusty Cook-Off.

Το 2023, στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης, η εταιρεία είχε απολύσει ακόμα 60 υπαλλήλους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*