Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες απολύσεις στη Lost Boys Interactive, ένα ακόμα studio της Embracer Group

*
Η είδηση αυτή μάλλον αποτελεί πλέον μέρος της θλιβερής καθημερινότητας. Πιο συγκεκριμένα, ένα ακόμα studio της Embracer Group, αυτή τη φορά η Lost Boys Interactive προχώρησε σε απολύσεις προσωπικού. Η εταιρεία που είναι γνωστή για τη συνεισφορά της στην ανάπτυξη του Tiny Tina’s Wonderlands και του Diablo IV, ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής της στο LinkedIn ότι έπρεπε να πάρει τη δύσκολη απόφαση να μειώσει το προσωπικό της.

Στην ανάρτησής της, η εταιρεία λέει ότι «επηρεάζεται άμεσα από τα projects και τις προτεραιότητες των πελατών της». Προσθέτει ότι μια «μεταβαλλόμενη αγορά» ανάγκασε την εταιρεία να «επανεκτιμήσει τις δραστηριότητές της».


«Αναγνωρίζουμε τον αντίκτυπο αυτής της απόφασης στα μέλη της ομάδας μας, τα οποία έχουν συμβάλει τα μέγιστα στην επιτυχία μας», δήλωσε ο CEO της Lost Boys Interactive, Shaun Nivens. «Οι αποφάσεις που αφορούν μειώσεις προσωπικού δεν λαμβάνονται ποτέ επιπόλαια και αυτή η εξέλιξη ήρθε μόνο αφού εξετάστηκαν όλες οι άλλες επιλογές. Δεσμευόμαστε να τους υποστηρίξουμε με κάθε τρόπο κατά τη διάρκεια αυτής της μετάβασης».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Lost Boys Interactive πραγματοποιεί απολύσεις. Πριν μερικούς μήνες η εταιρεία έχασε περίπου 125 από τα 400 άτομα προσωπικό που απασχολούσε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*