Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Necrophosis: Διαθέσιμο το demo του νέου παιχνιδιού της Dragonis Games (trailer)

Η Dragonis Games ανακοίνωσε την κυκλοφορία της έκδοσης demo του Necrophosis, την οποία θα βρείτε στο Steam. H ανατριχιαστική περιπέτεια τρόμου της ελληνικής ομάδας παραγωγής μεταφέρει τους παίκτες σε ένα εφιαλτικό βασίλειο με επιρροές από τα τρομακτικά έργα του Zdzislaw Beksinski, ενός διάσημου Πολωνού καλλιτέχνη με έμφαση στον τομέα του δυστοπικού σουρεαλισμού.

Παρακολουθήστε το παρακάτω teaser trailer και πάρτε μια πρώτη γεύση του μακάβριου και στοιχειωμένου κόσμου:


Το Necrophosis προσφέρει μια αλλόκοτη περιπέτεια γρίφων που διαδραματίζεται δισεκατομμύρια χρόνια μετά το τέλος του σύμπαντος. Σε αυτό τον σουρεαλιστικό κόσμο, οι παίκτες βρίσκονται σε ένα βασίλειο διαφορετικό από τα υπόλοιπα, όπου ακόμα και ο ίδιος ο θάνατος μπορεί να πεθάνει.

Κάθε περιβάλλον αποτελεί και ένα διαφορετικό εφιαλτικό αριστούργημα και είναι περίτεχνα σχεδιασμένο ώστε να προσκαλέσει τους παίκτες σε ένα στοιχειωμένο ταξίδι άνευ προηγουμένου.

Κάθε γρίφος αποτελεί και ένα κρίσιμο κομμάτι της ευρύτερης ιστορίας του παιχνιδιού, γεμάτη από αινίγματα και μυστήριο. Δοκιμάστε τις δυνατότητες σας και λύσετε αδυσώπητα και περίπλοκα αινίγματα ώστε να ξετυλίξετε τα μυστήρια ενός κόσμου όπου ο θάνατος δεν είναι το τέλος, αλλά μια διάχυτη πραγματικότητα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*