Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα αγγελία εργασίας για το Gears of War E-Day κάνει αναφορά στο PlayStation Network

*
Το Gears of War E-Day ίσως κυκλοφορήσει κάποια στιγμή για PlayStation, αν κρίνει κανείς από όσα αναφέρονται σε αγγελία εργασίας της The Coalition. Η εταιρεία αναζητά senior online client engineer, ο οποίος θα εργαστεί στον νέο τίτλο της σειράς, βοηθώντας στη δημιουργία εμπειριών multiplayer και online, περιλαμβανομένων εμπορικών συναλλαγών εντός του παιχνιδιού, session management, player statistics, user-generated content, matchmaking και game content management. Μεταξύ των προσόντων του είναι η εμπειρία στον προγραμματισμό με την Unreal Engine και άλλες object-oriented γλώσσες προγραμματισμού, αλλά και η εμπειρία με το Xbox Live, το Steam, το PlayStation Network και άλλες πλατφόρμες για gaming. Δεν αποκλείεται τα παραπάνω να μη σημαίνουν τίποτα, σίγουρα όμως έχει ενδιαφέρον η αναφορά στο PlayStation Network στα προσόντα των υποψηφίων. Για να δούμε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*